Deelauto

Samen slim rijden

Als bewoner van een studio in Ons Stadgezicht heb je toegang tot een elektrische deelauto van OnzeAuto. De deelauto’s worden geplaatst op de parkeerplaatsen op het binnenterrein die zijn toegewezen aan de studio’s. Natuurlijk komt er bij deze parkeerplaatsen ook een laadpaal. Door te delen maken we elektrisch rijden toegankelijk en dragen we bij aan een duurzaam Harderwijk.
Heb je een eigen auto? Dan kun je hiervoor een vergunning aanvragen op het transferium P8.

63dd0c6355c8bf61e641c77a LOGO OnzeAuto SVG
Thumbnail OnzeAuto app

Hoe werkt autodelen?

Autodelen doe je volledig met de app. Je hoeft de fysieke sleutel dus niet op te halen bij jouw buren. Dat scheelt weer tijd. Je kunt in de app ook zien wanneer de auto beschikbaar is en een reservering maken. De auto open en sluit je ook met de app.

De studiobewoners zijn samen verantwoordelijk voor de deelauto(‘s). Zo zorgen de bewoners er bijvoorbeeld zelf voor dat de deelauto('s) schoon blijven en de bandenspanning in orde is.

Wat kost het?

Jouw rijtegoed

Per reservering worden de uren en kilometers verrekend met jouw gekozen rijtegoed. De tarieven gelden binnen en buiten het rijtegoed.

Meerurenkorting

Je betaalt maximaal 10 uur per aaneengesloten reservering binnen 24 uur. Weekendje weg? Dan betaal je geen 48 maar 20 uur!

Tegoed meenemen

Lukt het een keer niet om je rijtegoed op te maken? Geen probleem. Je kunt tot 6x de hoogte van jouw rijtegoed meenemen naar de volgende maand.

Flex

€ 0

Rijtegoed per maand

€ 4,65 per uur

Start

€ 50

Rijtegoed per maand

€ 3,75 per uur

Comfort

€ 100

Rijtegoed per maand

€ 3,25 per uur

Top

€ 200

Rijtegoed per maand

€ 2,10 per uur

+ € 0,28 of 0,33 per kilometer (afhankelijk van de deelauto)

*In het vermelde uurtarief is rekening gehouden met een vaste bijdrage door van Wijnen in de eerste drie jaar.

Samen voor een toekomst met minder auto's en meer groen