Financieel

Rabobank helpt je bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in Ons stadsgezicht? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financieel comfort te maken. Plan een vrijblijvende afspraak op rabobank.nl/nieuwbouw voor een financiële check. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Jouw droomwoning in Harderwijk financieren
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Harderwijk? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Jeannette Beelen, Sander Willemsen en Bas Lanser zijn nauw betrokken bij het project Ons stadsgezicht. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Harderwijk. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

De voordelen van een (nieuwbouw) hypotheek bij Rabobank:

  • De getekende hypotheekofferte is 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden*
  • De afgesproken rente is tijdens de hele geldigheidsperiode van de offerte gegarandeerd zonder extra kosten. Daalt deze tussentijds? Dan krijg je op dat moment de lagere rente*
  • Heb je een betaalpakket bij Rabobank dan krijg je extra korting op de rente*
  • Bij nieuwbouw ontvang je standaard een extra duurzaamheidskorting op de rente*
  • Vanwege het duurzame karakter van dit project is er mogelijk extra leencapaciteit beschikbaar voor duurzame toepassingen.
  • Je krijgt het bouwdepot in eigen beheer en kunt hieruit zelf de rekeningen betalen. De rente die je betaalt is gelijk aan de rente die je ontvangt over je bouwdepot*
  • Maatwerk: Rabobank denkt in alle situaties met je mee. Voor diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. *
    *) kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: rabobank.nl/nieuwbouw

Energiezuinig en duurzaam wonen
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Ons stadsgezicht? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Jeannette Beelen, Sander Willemsen of Bas Lanser, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Jeannette Beelen

Jeannette Beelen
Financieel adviseur Rabobank

Sander Willemsen 5192

Sander Willemsen
Financieel adviseur Rabobank

Bas Lanser

Bas Lanser
Financieel adviseur Rabobank