faq

bekijk hier de
veelgestelde vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je bij een nieuwbouwproject als het Ons Stadsgezicht vragen hebt over het uiteindelijke plan. Misschien heb je interesse in één van de te bouwen woningen, of heb je een vraag over de planning of het bouwproces? Op deze pagina hebben we de meest voorkomende vragen vast voor je op een rijtje gezet.

algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via de projectwebsite maak je een eigen persoonlijk account aan die je zelf in beheer hebt. Onder het kopje 'interesse' op deze website kun je dit online woondossier aanmaken. Dat is de manier om straks in aanmerking te komen voor een appartement. Zodra de verkoop start ontvang je in je woondossier het inschrijfformulier waarop je de bouwnummers van je keuze kunt doorgeven.


Wanneer start de verkoop?

De start van de verkoop is gepland in het tweede kwartaal van 2023. Wanneer je een eigen account op de projectwebsite hebt dan word je middels nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de uiteindelijke datum van de start van de verkoop.


Wanneer start de bouw?

Wanneer er voldoende woningen zijn verkocht (80%), de onherroepelijke bouwvergunning er is en er goedkeuring is van SWK Waarborgfonds op het plan, wordt er een brief naar de kopers gestuurd dat de bouw kan worden ingepland.


Wat is de bouwtijd?

In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd. Binnen deze termijn moeten de woningen opgeleverd worden.


Wat zijn de verkoopprijzen?

Op het moment van start verkoop kunnen we de verkoopprijzen bekendmaken.


Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Bij het onderdeel ‘aanmelden’ ziet u de gegevens van Anke Bruinewoud, Verkoopmanager bij Van Wijnen. Zij is het aanspreekpunt totdat er gestart wordt met de verkoop. Vragen kun je mailen naar verkoopmidden@vanwijnen.nl

Vanaf de start van de verkoop is de makelaar het aanspreekpunt. De gegevens van de verkopende makelaars worden ook op deze website gepubliceerd.situatie

Waar ligt het project? 

Ons Stadsgezicht ligt in het plangebied Stadswerven in de nieuwbouwwijk Waterfront in Harderwijk.


Wie ontwikkelt de locatie?

De ontwikkelaar is Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. uit Harderwijk. De woningen worden gebouwd door Van Wijnen Midden B.V..


Wordt er duurzaam gebouwd?

Van Wijnen bouwt samen aan ruimte voor een beter leven. Voor nu én de toekomst en kijkt verder dan de huidige (woon-) behoeftes en bouwmogelijkheden en zijn zuinig op de wereld. We ontwikkelen gasloos, energiezuinig en liefst circulair. Dit is voor de aarde én de eindgebruiker de beste keuze en wordt ook gedaan in het project Ons Stadsgezicht in Waterfront Harderwijk.

Alle woningen voldoen aan de huidige BENG-eisen en worden aangesloten op het duurzame warmtenet van de gemeente.afwerking

Wat is het werkingsniveau van de woningen?

De badkamer en het toilet zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Het leidingwerk voor de keuken is inbegrepen, de keuken zelf niet. De wanden zijn behangklaar afgewerkt. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming. Je dient rekening te houden met het leggen van de juiste vloer hiervoor. De plafonds worden standaard voorzien van spackwerk met V-naden in het zicht.

Van Wijnen zal in het meer- en minderwerk traject diverse ruwbouw- en afbouwopties aanbieden. Na het tekenen van de overeenkomst heb je als koper van een woning altijd een gesprek met een kopersbegeleider van Van Wijnen. Na dit gesprek ontvang je een uitnodiging voor de showroom voor de verdere afwerking van de keuken, badkamer, wanden en vloeren.