Locatie

Nieuw wonen direct aan 
het water en de oude binnenstad

Ons Stadsgezicht ligt op een toplocatie; slechts door de Vissershaven gescheiden van de binnenstad. Steek de brug over en wandel het gezellige Harderwijk in met een uitgebreid aanbod van winkels en horeca. Leuke straatjes en pleinen met daaraan karakteristieke panden geven veel sfeer. Daarnaast is het de vriendelijke dorpse sfeer die hier nog heerst. Mensen kennen én groeten elkaar. 

verrassend 
  centraal

Variatie

Naast fijne plekken om te shoppen en te eten zijn er in Harderwijk ook goede scholen voor alle leeftijden en kun je hier prima een avondje uit. Er is een bioscoop en een theater. En je kunt hier je hart ophalen als je er graag lekker op uit trekt. Water in overvloed en daarbij is er volop groen. Ga wandelen in het Leuvenumse Bos, verken het Cresentpark en struin door de Natuurtuin Harderwijk. 

Harderwijk ligt 
verrassend centraal

Een groot pluspunt van wonen in Harderwijk is de ligging. Je woont hier tussen de Veluwe en de polders. Daarbij ben je zo in Almere, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle. Deze steden liggen allemaal op een half uur rijafstand. Doordat Harderwijk een eigen treinstation en goed busnetwerk heeft, kun je hier ook heel goed met het openbaar vervoer uit de voeten.