Fase 2 - Geef nu alvast je woningvoorkeur door

Fase 2 wordt net zo leuk en mooi als de eerste fase! Belangstelling? Bekijk dan nu de woningselector van Fase 2 bij het woningaanbod op deze website. Met de woningselector kun je per bouwnummer de impressies, plattegronden én een indicatie van de te verwachten verkoopprijs bekijken. Zo kun je, vooruitlopend op de definitieve inschrijving, alvast kijken naar welke woning en bouwnummer je voorkeur uitgaat. 

202401 Ons Stadsgezicht Fase 2 Vogelvlucht 1   Evert Wortelplein   Jottergracht LR

Wanneer start de definitieve verkoop?
Dit voorjaar starten we al met de verkoop van fase 2. Als je een persoonlijk account hebt aangemaakt, sturen we je een bericht zodra de datum van de start verkoop bekend is. Vanaf dat moment zijn de definitieve prijzen bekend en staat in je persoonlijke account het digitale inschrijfformulier voor fase 2 klaar. 

We hanteren een ruime inschrijftermijn én we organiseren een Meet & Greet, zodat je voldoende tijd hebt om alle informatie rustig te bestuderen en vragen te stellen.  

Financiële check: bereid je vast voor!
Bij de definitieve inschrijving voor een woning vragen we om een financiële check te uploaden. Dit is niet verplicht, maar wel aan te raden! Met een financiële check waaruit blijkt dat je de woning van je voorkeur kunt financieren, krijg je voorrang bij de toewijzing. Regel daarom nu alvast je financiële check! Je kunt hiervoor terecht bij de Rabobank of Van der Hoek Hypotheken. Je mag uiteraard ook een financiële check laten opstellen door een andere erkende financieel adviseur.

Deel dit verhaal op: