Ons Stadsgezicht fase 2 - nu in verkoop!

De definitieve verkoopprijzen zijn bekend en je kunt op je gemak de complete verkoopinformatie op de projectwebsite bekijken. Wil je definitief inschrijven voor een woning in fase 2? Dat kan via het digitale inschrijfformulier van fase 2, dat je vanaf nu kunt vinden in je persoonlijke account. Het is goed om te weten dat als je al eerder je voorkeuren hebt doorgegeven deze niet gelden als definitieve inschrijving.

202401 Ons Stadsgezicht Fase 2 Vogelvlucht 2   Jan van Dirkstraat   Lelykade LR

Verkoopinformatie

  • De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
  • De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector. In de woningselector wordt nu ook de definitieve verkoopprijs vermeld.

Let op: de levensloopbestendige tussenwoningen zullen in een latere fase worden verhuurd. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar en is het nog niet mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Inschrijven
De inschrijving verloopt volledig digitaal via je persoonlijke account. Volg de stappen in je persoonlijke account onder de button ‘inschrijven’ en geef de bouwnummers van je voorkeur op. Upload ook je financiële check bij je inschrijving, zo krijg je in ieder geval voorrang op inschrijvers die deze check niet bijvoegen.

Na ondertekening en verzending ontvang je per mail een automatische ontvangstbevestiging. Ontvang je deze niet? Dan is er iets mis gegaan met je inschrijving!

Meet & Greet
Heb je vragen of wil je meer weten? Komt langs tijdens de Meet & Greet! Onze specialisten zijn aanwezig net als de makelaars en ons verkoopteam. Je bent van harte welkom!
Woensdag 3 april 15.00 – 17.30 uur
Kantoor Van Wijnen, Deventerweg 4A – Harderwijk

 Sluiting inschrijving & toewijzing
Je kunt tot 7 april 23.59 uur inschrijven. Hierna sluit de inschrijving en worden de woningen toegewezen. Na toewijzing krijgen alle inschrijvers per mail bericht van ons.

We hopen je 3 april te zien!

Deel dit verhaal op: